0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
fra filmen
Foto: fra filmen

I direktørskiftet ligger et drama, som ikke bliver fortalt. Filmen vil hellere fortælle om Amager Bakke som en succes, et samarbejde, der lykkes. Det tager tænder ud af historien.

3 hjerter til ny film: Pludselig, et år før indvielsen, bliver direktøren skiftet ud. Her ligger et drama, som ikke bliver foldet ud

Filmprogrammet er stort. Vi anmelder her tre udvalgte, der viser den emnemæssige og geografiske spændvidde.

FOR ABONNENTER

Making a Mountain’ er seværdig, håndværket er i orden, og man føler sig underholdt fra start til slut. Og så handler den om noget nyt: Amager Bakke, en rekreativ indpakning af et stort industrielt forbrændingsanlæg. Alligevel synes jeg at have set filmen før.

Noget i dens fortællestil virker velkendt. F.eks. dens fine brug af stemninger i Rimsky-Korsakovs ‘Scheherazade’ og klipning perfekt tilpasset dens rytmer. Industri og byggeri som musik.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts