Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Ivan Riordan Boll
Foto: Ivan Riordan Boll

Bispetorvet i Aarhus er endnu ikke færdigetableret, men de tre hjørner med grønne bastioner og beplantning står blot og venter på forårets komme og mange nye brugere i kulturbyåret.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kulturbyens nye centrale plads bliver ikke meget kedeligere end nu

Aarhus Kommune har taget ved lære af Festugen og prøver et midlertidigt koncept af i renoveringen af et helt centralt byrum.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

For syv år siden skabte landskabstegnestuen Schønherr en decideret byrumssensation ved at omdanne Store Torv foran domkirken i Aarhus til en skov. En grøn bakke med halvvoksne træer skabte under Festugen en brug af pladsen, der fik selv den udskældte stålskulptur ’Torvenes Brøndsløjfe’, også kaldet ’Vanddragen’, til at stå i et forklaret lys. Væk var de hårde flader, som brostensbelægning og forretningsvinduer til daglig skaber, og i stedet kom et blødt lag af grønne planter, som man kunne slå sig ned i og studere forbipasserende fra.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden