Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Dorthe Fjord Tarbensen (i sort frakke) og kulturfolkene fra Ringkøbing-Skjern fremviser den uomtvisteligt største attraktion, kommunen kan byde på: Vesterhavet.

Det gælder om at få hevet kuglerne op af deres lommer

Det er ikke bare Aarhus, der er Europæisk Kulturhovedstad, det er hele den midtjyske region. Så vi tager ud til den vestligste kant af fænomenet, til Ringkøbing-Skjern, for at høre, hvordan de vil gentænke sig selv. Og hvad de i det hele taget synes om Aarhus 2017.

FOR ABONNENTER

Det begynder med en spegepølse. Og en ambitiøs ost, der får det til at svimle for mig. Det er et bagholdsangreb! Hvorfor havde jeg ikke regnet ud, at det var sådan, de ville gribe det an. Hvad havde jeg overhovedet regnet med?

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden