Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Peter Hove Olesen
Foto: Peter Hove Olesen

Jonatan Spang er i gang med anden sæson af ’Tæt på sandheden’, der sendes på DR 2 – tredje sæson kommer til efteråret. Her er han med indspilningsleder Linda.

Jonatan Spang er besat af sit arbejde: Hans kæreste klager over, at han er mentalt fraværende. Tidligere forlod kvinderne ham bare

I det roste politiske satireprogram ’Tæt på sandheden’ på DR 2 har Jonatan Spang fundet plads til den voldsomme vrede, han ellers har brugt mange år på at holde nede. Nu mangler han bare at give plads til sig selv. Men det er svært ikke at blive besat af sit arbejde, når man nu synes, »den virkelige verden« er lidt kedelig.

FOR ABONNENTER

Jonatan Spang har hovedpine.

Oppe på scenen sidder årsagen og venter. En smilende mand bag et hammondorgel, der ser sig rundt i tv-studiet som en, der er vant til at blende ind uden at høre til. En festmusiker, der er hyret ind som et stykke virkelighed midt i satiren, i lyngfarvet polo, tætte, sølvsprængte krøller og et lille overskæg, der mener det.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden