Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Stjernesangeren Peter Lodahl vil lære at sige nej: »Hvis jeg skal være ærlig, har jeg jagtet de her skalpe. Der var et eller andet med at måle tissemand«

Peter Lodahl har altid sagt ja. Til hele pakken. Forestillinger i udlandet, krævende solokoncerter og stillingen som leder af Copenhagen Opera Festival, der begynder 29. juli. For to år siden døde hans far, der også var en lystdrevet levemand. Nu prøver 44-årige Peter Lodahl at passe bedre på sin tid med familien.

FOR ABONNENTER

For præcis to år siden var Peter Lodahls far i den sidste fase af sit liv, og det vidste både han selv og familien. Kombinationen af fremskreden nyrebækkenkræft og en lungesygdom var dødbringende for ham.

»Han døde på sygehuset i Herning 4. august 2016. På det sygehus, hvor jeg er født. Under 24 timer senere sang jeg en stor solokoncert i København. Jeg blev enig med min mor og mig selv om, at min far ville have ønsket, at jeg gennemførte koncerten, så jeg tog bilen fra Herning til København og gjorde det. Det var ret vildt at opleve, hvordan man midt i sådan et kaos kan blive helt praktisk tænkende«, siger Peter Lodahl og ser et øjeblik på mig med et blik, der spørger, om jeg forstår.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden