Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Arken i Ishøj.
Foto: Torben Petersen

Arken i Ishøj.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ingen skal tage penge fra Arken: »Hør, vi løser altså en særlig opgave her«

Kulturminister Mette Bock har genoplivet debatten om den fremtidige fordeling af støtten til museerne. Skal nogen betale for, at andre kan løftes? Det bliver det store spørgsmål. Vi har talt med to af de stærkeste fortalere for og imod en reform af støttesystemet, Christian Gether fra Arken i Ishøj og Gitte Ørskou fra Kunsten i Aalborg

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

På Kulturmødet på Mors måtte publikum i går søge i ly under kunstinstallationer og i madtelte, da himlen åbnede sig over Limfjorden. Det var dog kulturminister Mette Bocks (LA) melding i torsdagens Politiken om en trecifret økonomisk omprioritering af kulturmidlerne, som skyllede de fleste andre dagsordener bort. Herunder prioriteringen af 30 millioner kroner til en større reform på museumsområdet.

Opret en profil, og få fri adgang til Politiken under valgkampen

Alle skal have mulighed for at træffe et oplyst valg, så derfor giver vi fri adgang til alle under hele valgkampen.

Opret profil

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør
  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør

  Henter…

  Politisk kommentator Kristian Madsen og politisk redaktør Anders Bæksgaard samler op på ugens vigtigste valg-begivenheder.

 • Skyline, København.

  Politikere i Københavns kommune sagde i denne uge nej tak til H.C. Andersen Adventure Tower, som ifølge planen skulle ligge i Nordhavn og række 280 meter op i luften. Det var alligevel for højt, men de seneste årtier er de høje huse faktisk begyndt at skyde i vejret igen. Hvorfor er de tilbage? Og hvad sker der med en by, når dens huse bliver højere end kirkespir og rådhustårne?

 • Du lytter til Politiken

  Julian Assange og turen nedad
  Julian Assange og turen nedad

  Henter…

  WikiLeaks-stifteren Julian Assange blev i årevis hyldet for at starte en demokratisk revolution med sin whistleblower-platform. Siden da er han stukket af fra anklager om voldtægt i Sverige og blevet beskyldt for at samarbejde med russerne. Han har haft politisk asyl på Ecuadors ambassade i London i syv år, men i sidste uge blev han smidt på porten og anholdt af det britiske politi. Er Assange en helt eller en skurk? Og hvordan ser fremtiden ud?

Forsiden