Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Mogens Flindt
Foto: Mogens Flindt

Johannes Nymark vandt melodigrandprixet i 2016 med trioen Lighthouse X, der siden gik i opløsning. Siden har han været vært på det store show - i år sammen med Kristian Gintberg.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Grandprix-værten drømmer om en voksen-udgave af 'Doggystyle'

Hver uge fortæller en aktuel kulturpersonlighed om sit kulturforbrug. I denne uge: skuespilleren Johannes Nymark, kendt fra ’Hvidsten Gruppen’ og ’Steppeulven’. På lørdag er han vært på melodigrandprix’et for tredje år i træk.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Musik

Stevie Wonder

»Hvad jeg hører af musik, svinger alt efter hvordan jeg har det i mit liv. Jeg er inde i en nostalgisk periode, hvor jeg hører rigtig meget Stevie Wonder. Han minder mig om en god periode i mit liv, nemlig da jeg studerede i New York. Det var en dejlig tid, hvor jeg hørte sindssygt meget Stevie Wonder. Ellers hører jeg også rigtig meget nutidens popmusik for tiden, Ariana Grande og Jason Mraz kan jeg for eksempel godt lide at høre«.

Teater

’Højskolesangbogen’ på Det Kongelige Teater

»For nylig var jeg inde og se ’Højskolesangbogen’ på Det Kongelige Teater. Og den var jeg rigtig vild med. Den bruger nogle sange, som de fleste af os kender, på en rigtig sjov og helt anden måde. Der var nogle sjove fortolkninger af sangene, og de har fået det hele til at hænge lidt sammen i en lille fortælling. Og så var de bare skide gode, skuespillerne, der var med. Der var en virkelig god energi i forestillingen«.

Film

’Grænse’

»Jeg kommer rigtig meget i biffen, og en film, der gjorde rigtig stort indtryk på mig i det forgangne år, var ’Grænse’ af instruktør Ali Abbasi. Den skal man simpelthen tage at få set. Den var så vild, grænseoverskridende og -søgende, meget tankevækkende på en både lidt hård og også god måde«.


Bøger

’Dear Evan Hansen’

»Jeg har lige fået en bog ind ad brevsprækken, der hedder ’Dear Evan Hansen’, som jeg skal til at læse. Den er oprindelig en musical, som nu er blevet skrevet om til en roman. Jeg er meget spændt på at læse den. Jeg kender tilfældigvis en af dem, der har været med til at skrive musicalen på Broadway, og nu er den så blevet oversat til dansk«.

Tv-serier

’Doggystyle’ på DR 3

»Jeg har set mange tv-serier på det seneste. En af dem er ’Doggystyle’, som jeg så ud i en køre. Den kunne jeg virkelig godt lide. På tv-serie-markedet er der så meget. Man kan finde alt, action, drama, romantik, både i udlandet og også herhjemme efterhånden. Den her serie fanger på en eller anden måde noget, som jeg ikke har set i lang tid. Som er det der helt almindelige hverdagsdrama, der er helt nede på jorden. Og det var, som om jeg havde et behov, jeg ikke vidste, jeg havde, før jeg så den. Men det er jo en ungdomsserie, så nu går jeg bare lidt og glæder mig til, at der kommer en voksenudgave af den slags serie«.

Radio

P3 og P4

»I min bil, som jeg kører ret meget i for tiden, hører jeg nyheder og musik i radioen. Skiftevis P3 og P4. Jeg føler, jeg bliver opdateret på, hvad der foregår rundtom. Når jeg har travlt, som jeg har lige nu, er det en god måde at kunne følge lidt med i, hvad der foregår uden for mit eget mikrounivers«.

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden