Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Henning Hjorth
Foto: Henning Hjorth

Her ses Hugo Helmig under en koncert på spillestedet Gimle i Roskilde marts 2019.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Stofmisbrug får Hugo Helmig til at trække sig: Aflyser alle koncerter resten af året

Den unge sanger er i behandling for stofmisbrug og aflyser nu 13 koncerter i Danmark og 9 i Tyskland.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Den blot 20-årige popsanger Hugo Helmig har allerede oplevet at være stort trækplaster på scenen, ramme hitlisterne med ’Please Don’t Lie’ – og tabloidavisernes forsider med sit stofmisbrug.

Nu aflyser han alle sine koncerter i resten af 2019. I en pressemeddelelse udsendt af hans management lyder forklaringen, at sangeren har haft en hård start på 2019 med en omfattende koncertturné og et behandlingsforløb på grund af stofmisbrug. Det betyder, at Hugo Helmig nu trækker sig helt fra offentligheden i en længere periode.

»Der er ikke noget, jeg hellere ville, end at stå oppe på de store scener denne sommer – men jeg bliver simpelthen nødt til at fortsætte det arbejde med mig selv, som jeg har sat i gang«, lyder det fra Hugo Helmig.

Ikke klar til slutrunde

Det betyder, at 13 koncerter i Danmark og 9 i Tyskland bliver aflyst. Hans manager sammenligner situationen med dén, som kan ramme en sportsstjerne.

»Han har det lidt som en skadet fodboldspiller på vej til en stor slutrunde: Han havde håbet på at blive klar til at spille – men det er han altså ikke blevet. Det er den realitet, vi nu tager konsekvensen af«, siger Hugo Helmigs manager Jakob Sørensen i pressemeddelelsen.

Det betyder, at dem, der har løst billet til sommerens musikfestivaler i Roskilde, Skanderborg og Jelling, må spejde forgæves efter Hugo Helmig på scenerne.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts