Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
PR foto.
Foto: PR foto.

Hugo Helmig er halvandet år efter succesen med singlen 'Please Don't Lie' tilbage med en lidt for voksen plade om at være ung.

Musik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Anmeldelse: Problemet er ikke, at Hugo Helmig står i skyggen af sin far – det gør han ikke. Problemet er snarere, at han slet ikke står i nogen skygge

Hugo Helmig synger om det gode og dårlige ved at være ungt menneske på sin meget voksne albumdebut, ’Juvenile’, der efterlader et lige så poleret som utydeligt billede af en ellers lovende stjerne og en ellers lovende generation.

Musik
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det er svært at have det helt store imod Hugo Helmig. At man har at gøre med et ekstremt sympatisk menneske her, tvivler man ikke på. Det vidnede portrættet af ham i en dokumentar på DR for nylig også om. En helt almindelig stjerne uden nykker kan vi godt lide.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden