Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix
Foto: Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix

Doris Day spillede sammen med Rock Hudson i flere romantiske komedier i 1960'erne. Hun døde i mandags af lungebetændelse i sit hjem i Californien i en alder af 97 år.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Doris Days problem? Hun døde ikke ung

Hollywood-ikonet Doris Day, der døde tidligere på ugen, blev med tiden kattedame og nogens farmor. Big mistake. Nekrologerne om hende minder os om alle de klassisk nedladende bemærkninger, der kunne siges om generationen af kvinder, der var unge i 1950’erne. Dem, som med et trylleslag mistede deres sexappeal, da p-piller og ungdomsoprør ramte Vesten, skriver Camilla Stockmann i ugens Kulturkommentar.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Et af de mere rystende øjeblikke i mit liv som journalist var synet af Marilyn Monroes lig. Det var ikke meningen, at jeg skulle se det, jeg havde blot bedt om at få hentet de fotos af skuespilleren, som avisen har i arkivet. Jeg åbnede kuverten, bladrede i bunken af billeder og så pludselig sort-hvid-motivet. Marilyn Monroe lå livløs på retsmedicinerens båre, jeg husker, at hendes hår var vådt og tilbagestrøget. Hun var død, det var i sig selv et chokerende syn, men der var også dette: Marilyn Monroe var et uhyggeligt smukt lig. Fastlåst i evig ungdom.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden