Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Ferrari Ettore/AP
Foto: Ferrari Ettore/AP

Her er det den rigtige George Clooney.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Italiensk George Clooney-fupmager arresteret efter 6 år på flugt

Svindleren flygtede til Thailand sammen med sin kone – parret er blevet kaldt Italiens Bonnie og Clyde.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Trods en international arrestordre har et italiensk ægtepar i årevis levet i sus og dus i Pattaya i Thailand, mens de var efterlyst af Interpol som fupmagere og svindlere.

Manden, der i dag er 58 år, har blandt andet udgivet sig for at være hollywoodstjernen George Clooney, så han og hans 45-årige kone kunne få gang i salg af modetøj på internettet. Og derfor sagsøgte George Clooney ægteparret i 2010 og afgav vidneudsagn i Milano om, at parret havde misbrugt hans navn til at fuppe penge ud af folk, skriver flere britiske medier.

Ifølge nyhedsbureauet AFP har den 58-årige mand over for thailandsk politi indrømmet, at han udgav sig for at være George Clooney for at snyde folk til at betale for parrets modetøj.

Falske Rolex-ure

Parret, der også var efterlyst for en række andre fupnumre, blandt andet salg af falske Rolex-ure på nettet, er blevet kaldt Italiens Bonnie og Clyde. De flygtede ud af landet i 2012 for at undgå at blive arresteret.

Faktisk anholdt thailandsk politi allerede den 58-årige mand i 2014. Men det lykkedes ham at flygte efter det indledende retsmøde, og ifølge The Telegraph bestak han fængselsbetjentene med lidt over 4.000 kroner for at dække over flugten.

Siden har det italienske ægtepar tilsyneladende kunnet leve et luksusliv for de penge, det fortsat lykkedes dem at fuppe folk for – blandt andet ved at sælge falske Rolex-ure.

Parret var samtidig kendt lokalt som velgørere, der donerede store summer penge til hiv-ramte børn.

Læs mere:

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

Forsiden