Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Casper Dalhoff
Foto: Casper Dalhoff

Langt flere piger end drenge er tilmeldt undervisningen på landets musikskoler. Men ifølge radiovært Pelle Peter Jensen handler det ikke så meget om, om man har gået i musikskole - snarere, om man tør satse på at lave noget, der ikke er perfekt.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ja, det har vi, og her er tallene: »Har Politiken måske overvejet at undersøge, hvor mange mænd der vælger at spille musik kontra kvinder«?

Når der ikke er nogen danske kvinder i top-10 over de mest spillede danske musikere i radioen, skulle man tro, at der er langt flere mænd end kvinder, der lærer at spille musik. Men elevtal tegner et andet billede.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Danske sangerinder er talent- og substansløse, det er nok derfor, vi søger mod de mandlige? I skal ikke komme og fortælle mig, at det handler om ligestilling, at jeg hellere vil høre Lukas Graham frem for Medina. Alt, jeg hører, når danske kvinder spilles i radioen, er: »Se mig, hør mig«, »græder lidt over min eks«, »la la la, jeg kan hverken synge eller rime, men se mine patter««.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden