Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Lesbiske separatister og italienske frimærkefribyttere: Denne samling af små, kuriøse historier har en helt umiddelbar tiltrækningskraft, og de er en fornøjelse at læse

Amerikanske Andy Warner og danske Sofie Louise Dam fortæller i entusiastisk tegneseriefagbog historien om hjemmelavede mikronationer.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

’This Land Is My Land’ er spækket med mærkelige og medrivende historier, som man straks får lyst til at genfortælle: f.eks. om den kontroversielle svenske tegner Lars Vilks’ skånske træfortsnation Ladonia eller New Atlantis, en uheldsramt sandbanke, som Ernest Hemingways bror Leicester erklærede for en selvstændig nation. Storkapitalisterne Henry Ford (ham med bilen) og King Camp Gillette (ham med barberskraberne) havde også hver sin forestilling om Utopia – Fords mislykkedes som så mange andre, Gillettes blev som endnu flere aldrig realiseret, men begge udtrykte store drømme for en menneskehedens fremtid, som var helt ude af trit med samtiden.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden