0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Svend Brinkmann: Jeg har fundet løsningen på klodens problemer

Svend Brinkmann er evigt optimist, skriver han i denne klumme. Og han kan desværre se, at netop det problem er ved at forplante sig til næste generation.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Lige så længe jeg kan huske, har jeg været plaget af et lyst sind.

På trods af de talrige tv-aviser om atomvåben og aids, jeg så som barn, faldt det mig aldrig ind, at menneskeheden for alvor skulle være truet. Når jeg hørte om terror eller kidnapninger, forestillede jeg mig aldrig, at sådanne katastrofer kunne ramme min egen familie. Uanset hvor mange voldelige computerspil, jeg spillede, lykkedes det mig ikke at blive aggressiv eller indebrændt.

Formentlig skyldes problemet, at min opvækst var præget af stor tryghed, kærlighed og rummelighed. Ja, det var nærmest en curlingfamilie. En gang imellem skulle jeg gå ud og tømme skraldespanden, men ellers blev jeg ikke mødt af mange krav.

Da jeg lod håret gro, forærede min mor mig blot et hårelastik. Ingen tænkte på, hvordan jeg kunne blive den bedste udgave af mig selv.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce