Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Mikkel Hørlyck
Foto: Mikkel Hørlyck

Leif Bayer fra sejlklubben Frem pusler om sin båd, Anna, der nu risikerer at måtte vige sin vinterplads i den kabale, der skal flytte Danmarks Tekniske Museum til Svanemølleværket.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

»Det kunne de bare have sagt, men det gjorde de jo ikke, klaphattene«: Museumsplaner i København truer 100-årig sejlerkultur

I kabalen, der skal flytte Danmarks Tekniske Museum fra Helsingør til Svanemølleværket i København, risikerer arbejdernes historiske sejlklub, Frem, at blive skåret midt over.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

I mere end 100 år har bådene overvintret her. Og størstedelen af tiden i skyggen af det enorme Svanemølleværket, landets største murstensbygning fra 1953. Her på gruspladsen med det selvbyggede træskur, der først var klubhus, men siden blev det værksted, hvor medlemmerne i Øresunds Sejlklub Frem selv byggede juniorbåde i træ, så sejlerskoleeleverne kunne lære kunsten at navigere til havs.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden