0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Mikkel Hørlyck
Foto: Mikkel Hørlyck

Normalt serverer Umut Sakarya stegt flæsk og andre klassiske danske retter på sine restaurationer. Men i dagens anledning har han smidt legetøjsdyrene ud af sengen og i stedet puttet sig under en flæskedyne.

Ustyrlige Umut fra 'Vild med dans' elsker at spise i sengen: »Intet er bedre end min kæmpestore motherfuckerseng«

Kendiskokken Umut Sakarya elsker klassisk, dansk mad som stegt flæsk, og det serverer han bunkevis af på sine restaurationer. Hjemme i dobbeltsengen spiser han også – og så er det her, han trækker sig tilbage, når det hele bliver lidt for meget. I disse dage er han både med i ’Vild med dans’ og åbner en ny pop-up-grill.

FOR ABONNENTER

Vi føler os trygge, når vi dufter os selv i sengen; det læste jeg engang. Men når vi sover helt nye steder, bliver vores kroppe forvirrede – reptilhjernen slår til, forbereder os på et angreb og lader os ikke sove tungt. Derfor sover mange så dårligt, når de er ude.

Sådan er jeg. Et superhjemligt menneske, og der skal ikke mere end tre dage til, så savner jeg min seng og duften af sved og hvidløg i dynerne. Jeg hader at sove i andre senge, og det er fuldstændig ligegyldigt, hvor jeg jeg rejser hen.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Læs mere

Læs mere

Annonce

Annonce