0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Thomas Kjelds
Foto: Thomas Kjelds

Ude i den svenske skov flyder en sauna på en sø. Asger Risborg Jakobsen har tegnet og bygget både flydende sauna og intime gæstehytter til fænomenet Stedsans in the Woods, et spise- og overnatningssted i Halland. Bygningerne skal forstærke oplevelsen af naturen, når man bruger dem.

Arkitekt har designet en sauna midt på en sø: »Så kan man sidde der og føle sig som en lille del af naturen«

Asger Risborg Jakobsen hører til en ny generation af arkitekter, der vil sætte et mere nænsomt aftryk i verden. Han bygger kompakte sanselige træbygninger og flydende saunaer, der forstærker oplevelsen af naturen og opfordrer til at bruge mindre plads og mere tid på hinanden.

FOR ABONNENTER


Når Asger Risborg Jakobsen stod i obduktionslokalet under Syddansk Universitet, oplevede han, at han ofte var lidt bedre end sine medstuderende til både at sy og skære. Redskaberne og bevægelserne virkede bekendte – det var i høj grad et håndværk, og her har Asger Risborg Jakobsen et forspring.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts