0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Anders Haahr Rasmussen: Det er nu, der er god tid ... til at blive afsindig rasende

Selv små problemer kan vokse sig store under en coronakrise. Som når byggemarkedet ikke har skruer i den rigtige størrelse. Anders Haahr Rasmussen skriver om glæder, frustrationer og skam på de lave frekvenser, når man springer ud som gør-det-selv-håndværker.

Peter Hove Olesen
Foto: Peter Hove Olesen

Det er nu, der er tid til at pusle med alle de små gør-det-selv-projekter, man ellers aldrig får taget sig sammen til. Og nu, der er tid til at blive afsindig rasende, skriver Anders Haahr Rasmussen i klummen Moderne Mennesker.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Her forleden fandt jeg en slidt bænk ude i hønsehuset, sådan en gammel sag, vist nok tilbage fra 1950’erne, den havde i hvert fald tilhørt Jørn og Edel, der boede længere ned ad vejen, indtil de gik på pension og solgte gården til Peter og Ingrid, som havde luret, at min mor havde et godt øje til den gamle bænk, så de gav den til hende, for det havde de ikke. Et godt øje. Til bænken.​​

Nå, men så endte den alligevel med at stå ude i hønsehuset og falde endnu mere fra hinanden. Det er en lille topersoners, hvid metalramme og røde lameller, der efterhånden sad ret løst flere af dem, og malingen var også godt skallet af, for slet ikke at snakke om rusten på rammen, jeg ved ikke, hvad det lignede.

Heldigvis lå der noget sandpapir ude i stalden, både kornstørrelse 120 og 240, så min kæreste og jeg slæbte bænken ud på græsset, skruede lamellerne af og gik i gang med at slibe. Først med det grove, så med det fine. Så en tur med vaskekluden og til tørre på det grønne græs. Hvor solen bare skinner for tiden. Og det er en ret hyggelig ting at gøre sammen, sådan sidde der og restaurere et gammelt møbel i det gode vejr.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce