0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Bang & Olufsen
Foto: Bang & Olufsen

Udtrykket hos Beovison Harmony 88 er det klassiske fra Struer med aluminumslister, som er blevet peppet op med et panel med trælameller. De folder sig ud, når tv'et tændes.

Terapi påkrævet. Er B&O ved at begå selvmord?: Du skal sulte i to år for at få råd til dette TV

Netop som man troede, at teknikgiganten ikke kunne komme længere ud, lancerer B&O et tv til en årsløn. Tiden for store klodsede elektroniske apparater er helt overstået, og virksomheden i Struer burde i stedet satse på sin billigere og succesrige designserie Beoplay, skriver Lars Hedebo Olsen i denne kommentar.

FOR ABONNENTER

Der skal vist snart udkommanderes et hold psykologer til Bang & Olufsens hovedkontor i Struer. I årevis har alle vidst, at økonomien skrantede hos den gamle tv- og lydproducent, og i foråret præsenterede virksomheden et underskud på 275 millioner kroner. Sidste år nedjusterede Bang & Olufsen sine forventninger til årsresultatet fire gange, og virksomhedens ledelse har selv fortalt, at kun et voksende salg kan redde den gamle designvirksomhed.

Og hvad sker der så? Bang & Olufsen udsender en pressemeddelelse om, at man har skabt verdens bedste tv: Beovision Harmony 88.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts