0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Bang & Olufsen
Foto: Bang & Olufsen

Udtrykket hos Beovison Harmony 88 er det klassiske fra Struer med aluminumslister, som er blevet peppet op med et panel med trælameller. De folder sig ud, når tv'et tændes.

Terapi påkrævet. Er B&O ved at begå selvmord?: Du skal sulte i to år for at få råd til dette TV

Netop som man troede, at teknikgiganten ikke kunne komme længere ud, lancerer B&O et tv til en årsløn. Tiden for store klodsede elektroniske apparater er helt overstået, og virksomheden i Struer burde i stedet satse på sin billigere og succesrige designserie Beoplay, skriver Lars Hedebo Olsen i denne kommentar.

FOR ABONNENTER

Der skal vist snart udkommanderes et hold psykologer til Bang & Olufsens hovedkontor i Struer. I årevis har alle vidst, at økonomien skrantede hos den gamle tv- og lydproducent, og i foråret præsenterede virksomheden et underskud på 275 millioner kroner. Sidste år nedjusterede Bang & Olufsen sine forventninger til årsresultatet fire gange, og virksomhedens ledelse har selv fortalt, at kun et voksende salg kan redde den gamle designvirksomhed.

Og hvad sker der så? Bang & Olufsen udsender en pressemeddelelse om, at man har skabt verdens bedste tv: Beovision Harmony 88.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Pelle Rink/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?
  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?

  Henter…

  I sidste uge døde en 28-årig mand i Nordskoven ved Rønne. Senere samme dag anholdt de to brødre, som nu sidder fængslet. De har indrømmet, at de slog manden i skoven, men nægter et overlagt drab. Den døde mand var sort, og de to anholdte er hvide. En af dem har en video liggende på Facebook, hvor man kan se, at han har et hagekors på benet. Og ifølge politiet lagde en af dem et knæ på den dræbtes hals. Ligesom da George Floyd blev dræbt af betjente i USA.

  Alligevel tror politiet ikke, at drabet handler om race. Men kan det være rigtigt? Hvorfor tror medierne på politiet? Og har Politiken gjort det godt nok?

 • Brendan Smialowski/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden
  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden

  Henter…

  Joe Biden er favorit til at vinde det amerikanske valg til november, og foran ham venter en lang og beskidt valgkamp. Inden for den næste måned skal han vælge sin vicepræsidentkandidat. Og den beslutning er endnu vigtigere for Biden, end den har været for andre kandidater.

 • Claus Nørregaard/POLITIKEN

  Mafiaen og andre kriminelle tjener masser af penge på matchfixing. Men i Danmark bliver man sjældent straffet når man arrangerer resultatet af en fodboldkamp, også selvom politiet har undersøgt en stribe sager. Men hvorfor sker der ikke noget, når man snyder?

Forsiden