0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Maud Lervik
Foto: Maud Lervik

Rektor Kirsten Langkilde fotograferet på Kunstakademiet (arkivfoto).

Hård kritik af rektor: Omdiskuteret professor vender tilbage, og studerende undrer sig

En ekstern undersøgelse af studiemiljøet på Malerskolen på Kunstakademiet fører til, at omdiskuteret og suspenderet professor må vende tilbage med en pædagogisk faglig coach ved sin side. Processen fører nu til hård kritik af rektor. Studerende mener, at sagen er blevet »fejet ind under gulvtæppet« af ledelsen.

FOR ABONNENTER

Efter ni måneders pause fra sit arbejde som underviser på Kunstakademiet kan en hjemsendt professor på afdelingen Malerskolen vende tilbage i efterårssemesteret, der begynder 1. oktober.

For at »styrke studiemiljøet« skal han dog bistås af en pædagogisk faglig coach. Derudover har akademiet skærpet sine retningslinjer, så det ikke længere er tilladt for undervisere at drikke alkohol i arbejdstiden eller have en seksuel relation med studerende.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts