0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
CNN
Foto: CNN

CNN er blandt de tv-stationer, der har hvervet nye seere ved ligeud at kalde Donald Trump for en løgner. Til gengæld overbeviser de kun de ligesindede.

»Tidligere var der så mange fine medier i USA. I dag er der mange, jeg ikke læser, fordi de simpelt hen er blevet for gakkede«

I løbet af fire år med Donald Trump har tv-stationer som CNN forvandlet sig til venstrefløjens Fox News. Mere politiske slagvåben end journalistiske medier. Med stor succes. Men hvor stiller det nu demokratiet?

FOR ABONNENTER

Det er en sætning, der lever sit eget liv i amerikanske mediekredse. At tv-stationen CNN – engang billedet på troværdig journalistik – i løbet af Donald Trumps fire år i Det Hvide Hus af egen drift har forvandlet sig til, hvad Trump for fire år siden – og dengang uretfærdigt – beskyldte stationen for at være:

Leverandør af renlivet propaganda lejlighedsvis spædet op med lidt journalistik.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts