Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Forlaget
Foto: Forlaget

Performance ved den svenske kunstnerduo Gideonsson/Londré. I udgivelsen ’Kroppens kalke’ har de skrevet en række prosadigte med udgangspunkt i udstillingen. De er senere oversat, kalkeret, til dansk, og står nu side om med de originale svenske.

På Forlaget Gestus er grænser og kategorier brudt ned: »Vi befinder os i en total hybridtilstand i alle dele af samfundet«

»Forlaget Gestus lader de kunstneriske og digteriske hænder slippe, hvad de ellers har klamret sig til«, skrev Mikkel Thykier forleden og fremhævede forlaget som et af de foretagender, som den konventionelle kulturkritik har været ude af stand til at imødekomme. Vi har besøgt forlaget.

FOR ABONNENTER

De to kunstnere, kuratorer, redaktører og forlæggere Karin Hald og Cecilie Meng lukker mig ind gennem et sort gitter og videre ned i et stort, råt kælderlokale på Frederiksberg. Det virker som det perfekte sted for et lyssky undergrundsforetagende, men det er langt fra intentionen at gemme sig.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Annonce