Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

I Kaspar Colling Nielsens 'Det europæiske forår' bliver ghettoer hegnet ind i pigtråd og utilpassede flygtninge deporteret til Mozambique

Med sin tredje bog ’Det europæiske forår’ tegner Kaspar Colling Nielsen et dystopisk billede af vores nærmeste fremtid. Europa befinder sig i en ideologisk krig mod islam, og teknologien udvikler sig i et stadig stigende tempo. I det kaos forsøger bogens hovedpersoner at finde en eller anden mening med det hele. Med livet, med kunsten og ikke mindst med de fællesskaber, de indgår i.

FOR ABONNENTER

Kaspar Colling Nielsen er filosof. Forfatter. Fantast.

Han har bygget et 3,5 kilometer højt bjerg ved Avedøre Holme i debuten ’Mount København’, som han modtog Debutantprisen for i 2010. Tre år senere kastede han fædrelandet ud i en seks år lang borgerkrig, hvor politikere henrettedes foran Christiansborg. Bogen: ’Den danske borgerkrig 2018-24’ fik anmelderen i denne avis til at udråbe ham til »dansk litteraturs nye verdensnavn«.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden