Paul Karasik og  Mark Newgardens tegneseriegrundbog,  ’How to Read Nancy’, dissekerer over 276 sider Ernie Bushmillers klassiske tegneseriestribe ’Nancy’ og udlægger levende  tegneseriens virkemidler og bestanddele.
Foto: Illustration fra bogen

Paul Karasik og Mark Newgardens tegneseriegrundbog, ’How to Read Nancy’, dissekerer over 276 sider Ernie Bushmillers klassiske tegneseriestribe ’Nancy’ og udlægger levende tegneseriens virkemidler og bestanddele.

Bøger

6 hjerter til veloplagt bog: Forbilledlig tegneserieformidling tager humoren seriøst

’How to Read Nancy’ er en dybt engageret bog, som fører læseren helt med ind i tegneseriens maskinrum. Det er gjort med stor humor og en smittende entusiasme, der giver lyst til at læse tegneserier på en ny måde.

Bøger
FOR ABONNENTER

Alt, hvad du har brug for at vide om at læse, lave og forstå tegneserier, kan du finde i en enkelt stribe af Ernie Bushmillers avisserie ’Nancy’, der blev trykt lørdag 8. august 1959. Det påstår i hvert fald de to amerikanske tegneserieskabere Paul Karasik og Mark Newgarden i deres nye, store tegneseriegrundbog, ’How to Read Nancy’, der er en øjenåbnende åbenøjet indføring i tegneseriens grundstruktur.

Få fuld adgang i 3 måneder for 299 kr

Eller prøv én måned for 1 kr.

Se tilbud

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce