Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Paul Karasik og  Mark Newgardens tegneseriegrundbog,  ’How to Read Nancy’, dissekerer over 276 sider Ernie Bushmillers klassiske tegneseriestribe ’Nancy’ og udlægger levende  tegneseriens virkemidler og bestanddele.
Foto: Illustration fra bogen

Paul Karasik og Mark Newgardens tegneseriegrundbog, ’How to Read Nancy’, dissekerer over 276 sider Ernie Bushmillers klassiske tegneseriestribe ’Nancy’ og udlægger levende tegneseriens virkemidler og bestanddele.

Bøger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

6 hjerter til veloplagt bog: Forbilledlig tegneserieformidling tager humoren seriøst

’How to Read Nancy’ er en dybt engageret bog, som fører læseren helt med ind i tegneseriens maskinrum. Det er gjort med stor humor og en smittende entusiasme, der giver lyst til at læse tegneserier på en ny måde.

Bøger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Alt, hvad du har brug for at vide om at læse, lave og forstå tegneserier, kan du finde i en enkelt stribe af Ernie Bushmillers avisserie ’Nancy’, der blev trykt lørdag 8. august 1959. Det påstår i hvert fald de to amerikanske tegneserieskabere Paul Karasik og Mark Newgarden i deres nye, store tegneseriegrundbog, ’How to Read Nancy’, der er en øjenåbnende åbenøjet indføring i tegneseriens grundstruktur.

Opret en profil, og få fri adgang til Politiken under valgkampen

Alle skal have mulighed for at træffe et oplyst valg, så derfor giver vi fri adgang til alle under hele valgkampen.

Opret profil

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden