Abdel Aziz Mahmoods forældre har for længst accepteret, at deres søn er bøsse. Forældre kan være de største allierede og fortalere for deres queer børn – hvis man giver dem en chance, er en af bogens pointer. 
Foto: Philip Davali

Abdel Aziz Mahmoods forældre har for længst accepteret, at deres søn er bøsse. Forældre kan være de største allierede og fortalere for deres queer børn – hvis man giver dem en chance, er en af bogens pointer. Foto: Philip Davali

Bøger

Fire hjerter: Kendt tv-værts bog om livet som flygtning ligner enhver anden populærbiografi. Men den er gravalvorlig

Der er brug for, at vi i trygge Danmark får mulighed for at læse og høre om de smertefulde oplevelser, et menneske på flugt har.

Bøger
FOR ABONNENTER

Den palæstinensiskamerikanske litteraturforsker og forfatter Edward Said udgav i 1984 et essay med titlen ’Permission to Narrate’ i The London Review of Books, hvor han beskriver, hvordan det at få lov til at være den, der fortæller historien, kan udgøre forskellen mellem, hvem der bliver hørt, og hvis historier der igen og igen går i glemmebogen.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Oscarvært - det værste job i byen
  Hør podcast: Oscarvært - det værste job i byen

  Henter…

  Søndag er der Oscar-uddeling i Los Angeles. Og for første gang siden 1989 vil showet finde sted uden en vært – et job, som bliver kaldt det værste i Hollywood i øjeblikket. For i en tid, hvor alt er syltet ind i værdipolitiske diskussioner, kan ingen længere samle os alle i et fælles grin.

 • Kvinder efter flugt fra Baghouz i det østlige Syrien. Foto: Fadel Senna / AFP.

  Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Hvad skal vi gøre med syrienskrigerne, deres koner og børn?
  Hør podcast: Hvad skal vi gøre med syrienskrigerne, deres koner og børn?

  Henter…

  USA’s tilbagetrækning fra Syrien har gjort spørgsmålet om de danske IS-krigere højaktuelt. Skal vi tage dem hjem igen, efter at de har kæmpet for et verdensomspændende islamisk kalifat? Og har vi en forpligtelse over for de danske børn, der er blevet født undervejs i kampene?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Overgreb i Guds navn
  Hør podcast: Overgreb i Guds navn

  Henter…

  I morgen byder pave Frans flere end 100 højtstående biskopper fra hele verden velkommen til topmøde i Vatikanet. Emnet øverst på dagsordenen er seksuelle overgreb mod børn begået af katolske præster. Men kan paven forhindre flere overgreb? Og er der overhovedet en fremtid for den katolske kirke?

Forsiden

Annonce