Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Andreas Haubjerg
Foto: Andreas Haubjerg

Martin Kongstad har altid haft let ved at skrive om sarkastiske mænd. »Sarkasme kan give den, der bruger det, øjeblikkelig jubel i en eller anden kreds. Skabe en umiddelbar hævdelse af det menneske. En magt. Men man kender det selv: hvis man har siddet en hel aften og grinet og hørt på, mens andre er blevet trukket gennem sølet, så har man sådan en underlig tristhed med sig, når man cykler hjem bagefter«, siger han.

Martin Kongstad i ny roman om danske mesterkokke: »Hvis jeg bruger folks rigtige navn, kan jeg ikke tillade mig at gøre dem til røvhuller«

Martin Kongstads nye roman løfter sløret for mesterkokkenes ubeskrevne liv. En verden, han som mangeårig madanmelder kender til. Hvor presset er stort, og hvor selv de søde drenge bliver til hårde hunde, hvis noget går galt.

FOR ABONNENTER

Vi drikker kaffe på Den Franske Café ved Søerne. Ligesom hovedpersonen Magne i Martin Kongstads nye roman, ’Kokken der holdt op med at rødme’.

Magne er 33 år og arbejder som souschef i sin fars restaurant, Chez Ivan, der er ejet af den karismatiske og koleriske københavnske kok Ivan Oldenberg. Om far og søn står der i romanen:

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden