Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen

Knausgård er blevet verdensberømt for at skrive hudløst om sit eget liv. Nu er han for første gang ved at skrive en roman, som ikke tager udgangspunkt i hans egen livshistorie.

Stjerneforfatteren Karl Ove Knausgård: »Når jeg kommer ind i et rum, tænker jeg aldrig, at de ved noget om mig på forhånd«

Hvis nogen har skrevet sig selv ud, er det Karl Ove Knausgård. Hvis nogen kan sælge bøger og trække fulde huse, er det også ham. Man kan ligefrem tale om Knausgård-effekten. Og så findes der selvfølgelig en helt anden version af den norske superstar. En forfatter, som bakser med den næste roman, som er optaget af etik, af det flerstemmige og af den lille dreng i autostolen.

FOR ABONNENTER

Sort jakke, sorte bukser, sort skjorte. Alt står i perfekt kontrast til hans grå fuldskæg og det halvlange, tilbagestrøgne hår i samme stribede nuancer. Han virker åben, imødekommende, rækker en hånd frem og hilser smilende. I den anden hånd holder han en autostol, der rummer det sidste skud på Knausgård-stammen.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts