Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
KADK
Foto: KADK

Nu kan du tage på Københavns mest kreative loppemarked: De vil virkelig noget med tingene på Designskolen

77 designere er netop blevet færdige på Kunstakademiets Designskole. Deres projekter peger i alle retninger, men en ting har de til fælles: De oser langt væk af engagement.

FOR ABONNENTER

Det kan til tider minde om en tur på et loppemarked, når man besøger en afgangsudstilling på en kreativ uddannelse. Nogle stande har gjort en masse ud af opstillingen og mindre ud af formidlingen. Andre har satset alt på formidlingen, men er måske ikke kommet helt i mål med varerne. Som besøgende ved man aldrig helt, hvad man får, men man er garanteret en ting: Det er sjældent kedeligt.

Den fornemmelse er stadig intakt på Holmen i København, hvor Designskolen den næste måned frem viser 77 nyudklækkede designeres afgangsprojekter. Men der er skruet lidt ned for den uforudsigelige præsentation i år af to grunde.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

Forsiden