Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Michael Reick/TV 2
Foto: Michael Reick/TV 2

Det var Esben Licht (forrest) der løb med sejren, da 'Keramikkamp' løb over skærmen for sidste gang i onsdags. Dommerne syntes, hans kaffesæt overgik det gravmonument og den skålesymfoni, som de to andre deltagere frembragte.

Design
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kommentar: Tv viser amatører, der laver keramik. Men skal vi så ikke også lade amatører bygge broer?

Tænk, hvis dansk tv lod amatører konkurrere om at lege ingeniører for åben skærm. Det ville nok være mere underholdende end den ’Keramikkamp’, som TV 2 netop har udsat os for, skriver Lars Hedebo Olsen i denne kommentar.

Design
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

I onsdags løb Esben Licht med titlen som vinder af ’Keramikkamp’ på TV 2. Igennem otte uger har han dystet med en flok andre keramikere om at blive Danmarks bedste hobbykeramiker, og onsdag aften nappede han titlen foran de to øvrige finalister, Jenny Byskov, der var konkurrencens bedste drejer, og Keld Jensenius, der ellers havde skabt et ret fint gravmonument, som lagde alen til de værker, man ellers har set i konkurrencen.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden