Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

Skuespilleren Maria Rossing har indrettet et lille hjørne i hjemmet som en tidslomme fra 1950’erne og 1960’erne. Her bor hendes Fabricius & Kastholm-sofa, arvegenstande og keramik.

Design
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Skuespiller Maria Rossing: »Jeg får næsten lyst til at ryge pibe, når jeg sidder i mit hjørne«

Maria Rossing elsker at skabe små kulisser, der hensætter hende i helt særlige stemninger. Det fortæller skuespilleren, som i et hjørne af lejligheden har indrettet sig med arvestykker og design.

Design
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Hvis jeg boede alene, ville mit hjørne i arbejdsværelset helt sikkert sprede sig til kulisser og stillebens alle vegne. Jeg ville have ekstremt mange ting, samle på alt muligt og organisere det i små grupperinger. Det er der ingen tvivl om. Det går bare ikke, fordi min mand er helt modsat. Han kan bedst lide, at der slet ingen nips er, og derfor indretter jeg mig indimellem lidt autonomt. Nu må vi se, om det her hjørne også bliver et midlertidigt tableau.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden