0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Presse
Foto: Presse

I forbindelse med lanceringen af Kansas' første kollektion af arbejdstøj specialdesignet til kvindelige malere sagde direktør Thomas Schwartz, at den kvindelige maler skal se »lækker ud«.

Verden er designet til mænd. Men nu er det nok!

Kvinder har 17 procent større risiko for at dø i trafikulykker end mænd. Hvorfor? Fordi airbags og sikkerhedsseler er designet til mænd. Det gælder også arbejdstøj, smartphones – og et klassisk klaver.

FOR ABONNENTER

Sikkerhedsskoene er for store, bukserne er helt ude af trit med kroppens proportioner, og de indbyggede knæpuder sidder bemærkelsesværdigt langt under knæene.

Det er ikke bare en udfordring for 24-årige Laura Feline Ebbesen, der er under uddannelse til tækker, at finde passende arbejdstøj, når hun går på jagt i forretninger, der ellers specialiserer sig i netop arbejdstøj. Det er direkte umuligt.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts