Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
MIKE MITCHELL (arkivfoto)/AP
Foto: MIKE MITCHELL (arkivfoto)/AP

dameglad. Martin Scorceses dokumentar om George Harrison kredser også om legendens forhold til damer. Og dem var der vist mange af.

Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ny film gør den stille Beatle fræk

Harrison »kunne li' de ting, mænd nu kan li'«, siger McCartney i ny dokumentar.

Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Martin Scorsese, den amerikanske filmmager, hvis to altdominerende lidenskaber er film og rockmusik, er blevet færdig med sin dokumentar om George Harrison, ’den stille Beatle’, der døde af kræft i 2001.

LÆS OGSÅ

’Living in the Material World’, som filmen kommer til at hedde, viser, ifølge den britiske avis The Guardian, »en mand, som ud over at være den stilbevidste hippie, alle kender, besad en bidende sarkasme, evnede at have dybe venskaber og havde en altopslugende besættelse af sin musik«.

Og så er der damerne ... Angiveligt beskæftiger Scorsese sig en del med Harrisons koner og pigebekendtskaber.

Saftige afsløringer

Det er Olivia Harrison, musiklegendens enke, der har koproduceret filmen, der byder på klip, der aldrig har været offentliggjort, hvori Eric Clapton røber, at han var forelsket i den første fru Harrison og i øvrigt lige analyserer det idylliske Camelot-rige, som Beatles udgør.

LÆS OGSÅ

Og hvori Paul McCartney uden at ville være indiskret siger, at Harrison »kunne li’ de ting, mænd nu kan li’; han havde rødt blod i årerne«. Filmen udsendes på dvd i Storbritannien i oktober og vises siden på BBC.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden