Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Kilde: ØST FOR PARADIS

Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

4 hjerter: Japansk drama er diskret og menneskeklogt

Den fuldvoksne men umodne Ryota bruger penge på lotto i stedet for børnepenge. Men en tvungen overnatning med eksonen hos egen bedstemor giver anledning til tanker, der er dybere end hverdagens.

Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Mænd »stræber efter det, de har mistet, eller drømmer om det, de ikke kan nå«.

Den fuldvoksne, umodne Ryotas liv sammenfattes meget godt med de ord, sagt af hans kærlige, men nøgterne mor, der er lettet over at være enke!

Manden var nemlig ludoman ligesom Ryota, der drømmer om gevinst som genvej til den succes, han oplevede som ung forfatter. Nu er Ryota privatdetektiv (med snuskede returkommissioner) og vil hellere være en elsket og beundret far for sin søn, men lotto i stedet for børnepenge genvinder ikke ekskonens respekt.

Under en storm må de overnatte sammen hos bedstemoren, og det renser luft og tanker: Kan man ikke få det bedste liv, kan man gøre sit bedste med det, man får. Sidste års prisbelønnede ’Søstre’ var mere overraskende smuk, men Kore.eda er atter menneskeklog og diskret.

Læs mere:

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden