Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

88-årige Frederick Wiseman fra Massachusetts betragtes som en af de største nulevende dokumentarister. På CPH:DOX er han aktuel med sin nyeste film om det offentlige bibliotek i New York.

Han er 88 og et af dokumentarfilmens store levende ikoner. Og nu har han lavet en ny film - om biblioteker i New York

I 50 år har Frederick Wiseman skildret amerikanernes liv gennem sine film om en lang række forskellige institutioner og foreninger fra psykiatriske hospitaler til bokse- og balletklubber. Lige nu er 88-årige Wiseman aktuel med et værk om New Yorks biblioteker.

FOR ABONNENTER

Adræt hopper Frederick Wiseman op på et smalt hvidt bord i foyeren uden for biografsalen, der netop har vist hans nyeste, 3 ½ time lange film ’Ex Libris: The New York Public Library’.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden