Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen

Debutinstruktør castede 100 skuespillere til hovedrollen. Da han endelig fandt ham, havde han stået på sidelinjen hele tiden

Milad Alami debuterer som spillefilmsinstruktør med ’Charmøren’ om asylansøgeren Esmail, der aften efter aften prøver at forføre kvinder på en vinbar i København. Milad Alamis egen historie er en helt anden. Men splittelsen kender han.

FOR ABONNENTER

Pludselig er scenen en anden. Aftenmørket i København er erstattet af et blændende hvidt lys fra det øjeblik, hvor Milad Alamis første spillefilm ’Charmøren’ foregår i Iran. Det er et lys, som Milad Alami husker fra sin barndom.

I virkeligheden er passagerne fra Iran indspillet i den kurdiske by Van i Tyrkiet tæt på den iranske grænse. Det var vanskeligt for Milad Alami og hans fotograf Sophia Olsson at få lov til at filme i Iran, og Milad Alami vidste, at i Van er flertallet af indbyggerne iranere, og arkitekturen ligner Irans:

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

Forsiden