0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Menuen i 'Masterchef' er sværere at tilberede, end den lyder: Faktisk er det ret hårdt at lave bløde løg

’Masterchef - Danmarks største madtalenter’ var på sporet af ægte nostalgisk danskhed. Der skulle steges hakkebøf med bløde løg, klorinhvide kartofler, brun glidebanesovs samt to gange surt.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
TV3
Foto: TV3

’Masterchef’ eksperimenterer gerne med oversøiske køkkener, men i mandags var menuen ærkedansk.

Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Set i tv er Politikens daglige tv-klumme. Den skrives på skift af avisens anmeldere og journalister og er udelukkende udtryk for skribentens egen holdning.

I dag skriver Bo Tao Michaëlis om ’Masterchef - Danmarks største madtalenter’ på TV3, der kan streames på viafree.dk.