Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Warner Bros. Entertainment Inc./Ritzau Scanpix
Foto: Warner Bros. Entertainment Inc./Ritzau Scanpix

Alle kiggede op en ekstra gang, når de gik over Times Square i weekenden, for fans havde fået sat store lysreklamer op, hvor de krævede at få Zack Snyders version af 'Justice League' frigivet.

Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Fans køber store billboards på Times Square for at få alternativ version af dårlig storfilm

En stor gruppe mennesker nægter fortsat at anerkende, at superheltefilmen ’Justice Legaue’ fra 2017 var noget rod. Nu har de købt kæmpe lysreklamer på Times Square for at få Warner Brothers til at udgive, hvad fans mener må være en bedre version af filmen.

Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Stod man på Times Square i New York i weekenden, ville man se nogle helt særlige slogans på nogle af pladsens gigantiske lystavler.

#RTSnyderCut stod der blandt andet under et stort billede af skuespilleren Jason Mamoa sammen med citatet: »Jeg er også besat af det«.

Der var ikke en reklame for et nyt tøjmærke eller en læskedrik. Det er endnu engang de dedikerede fans af DC’s superhelteunivers, der forsøger at presse Warner Bro. til at frigive en særlig version af filmen ’Justice Legaue’ fra 2017. Anledningen var den store årlige mediebegivenhed Comic Con.

»Vi er klar over, at I allerede har givet så meget, og har derfor besluttet, at vi stadig kan skabe en masse omtale i New York«, skriver fundrasierne noget selvmodsigende på Gofundme.com.

Men okay, denne gang bad de også kun om 41.000 kroner.

Tidligere har de bedt om 100.000 og 175.000 kroner til forskellige happenings, og hver gang har et utal af fans hostet op med større eller mindre beløb i håbet om at se deres idoler bragt til live på den helt rigtige måde. Der findes også en underskriftsindsamling med over 6.000 underskrifter.

Oprindelig instruktør måtte gå

Filmen om Batman, Wonderwoman, Cyborg, The Flash og Aquaman (Mamoa) levede nemlig på ingen måde op til, hvad fans oganmeldere havde håbet.

Det har skabt en forjættet fortælling om, at der findes en ikke færdiggjort version af superhelteeposet, sådan som den oprindelige instruktør Zack Snyder ville have det. Instruktøren har da også selv bekræftet, at hans version findes.

Snyder måtte trække sig fra filmen under postproduktionen, da hans datter begik selvmord. Det var derfor Joss Whedon, der endte med at færdiggøre, hvad der i drømmen skulle havde været den første ’Avengers’-film for DC-universet.

Zack Snyder lagde selv et billede af de skiftende lystavler op på det sociale medie Vero og udtrykte sin taknemmelighed:

»Det her er virkelig fantastisk og jeg er mundlam og ydmyg over for støtten og kærligheden«.

Warner Bros. slog fast i 2018, at de ikke kommer til at udgive Zack Snyders version af ’Justice League’. Det skrev Wall Street Journal.

Al overskud fra de mange forsøg på at få frigivet ’The Snyder Cut’ er gået til organisationer, der har fokus på selvmordstruede og folk med mentale problemer.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden