Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Hans Christian Jacobsen
Foto: Hans Christian Jacobsen

Fremtiden tilhører kvinderne - og du kan være med: »Vi skal vende bøtten fuldstændig. Der har kun været fiaskoer, når mænd har styret showet«

I Aarhus har kunstnerne Anohni, Kembra Pfahler og Johanna Constantine fra New York åbnet ’Future Feminism’. Udstillingen er et radikalt opråb om at lade kvindelige værdier vende udviklingen i en verden, der gisper af miljøproblemer.

FOR ABONNENTER

De 13 dogmer, der er udformet som cirkelformede monumenter, lyser op i det mørke udstillingslokale ’O’ Space ved havnen i Aarhus. I midten af rummet sidder tre af de kvinder, der har formuleret dem: Anohni, Kembra Pfahler og Johanna Constantine.

Sammen er de aktuelle og til stede i den europæiske kulturby med udstillingen ’Future Feminism’. Den inviterer ikke blot publikum til at se på dogmerne og tænke over, hvad kunstnerne mener med opråb som »Fremtidens feminisme fordrer deltagelse af alle mennesker« og »genopret den kvindelige arketype som central for skabelsen«, der står skrevet på engelsk. Den udfordrer også publikum ved at bede om vores deltagelse.

Kampagnetilbud: Prøv 1, 2 eller 3 måneder for 299,-

Lige nu kan du i bestille et abonnement, der passer til dine læservaner til en særlig pris.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden