Tino Sehgals værker eksisterer kun, når de bliver opført. I værket ’This success/This failure’  løber en snes børn rundt og udfører handlinger, der er lige så koreografisk indstuderet som de øvrige værker.
Foto: Niels Fabæk

Tino Sehgals værker eksisterer kun, når de bliver opført. I værket ’This success/This failure’ løber en snes børn rundt og udfører handlinger, der er lige så koreografisk indstuderet som de øvrige værker.

Kunst

Stor udstilling i Aalborg ligner ikke noget, man kan have set andre steder. Nogle vil måske ligefrem rase og mene, at det slet ikke ligner noget

I Kunstens nye udstilling er der ingen former, ingen farver og ingen trykte oplysninger. For kunstneren har lanceret en ny måde at lave kunst på: Et kunstværk er noget, som mennesker opfører efter en instruks.

Kunst
FOR ABONNENTER


Et museum som Kunsten i Aalborg bør man især besøge for at få lige den oplevelse, man ellers aldrig ville få. Og det, der lige nu vises i Aalborg, ligner ikke noget, man kan have set andre steder. Måske vil nogen ligefrem rase og sige, at det slet ikke ligner noget, sådan at arrangere en udstilling som netop ’This Success/This Failure’.

Få fuld adgang i 3 måneder for 299 kr

Eller prøv én måned for 1 kr.

Se tilbud

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce