Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Vladimir Svetlov
Foto: Vladimir Svetlov

Hannah Toticki Anberts serie af performance-kostumer, 'Sacred Work Fashion Collection', fra 2016-17 har blandt andet været vist på biennalen i Riga.

Kunst
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Guide: 7 ting, du skal se under Art Week Copenhagen

Der skabes masser af god kunst her til lands, og publikum er for alvor ved at få øjnene op for, hvad samtidskunsten kan: skabe komplekse samtaler om livet og verden omkring os. Det er der rig mulighed for på Art Week Copenhagen, der begynder 23. maj.

Kunst
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

To årlige kunstuger af festivallignende tilsnit beriger hovedstaden i disse år: den snarligt forestående Art Week Copenhagen (det er den, det handler om her) og messeugen i august med Chart Art Fair som hovedattraktionen. Man kan spørge sig selv, om kunstscenen er stærk nok, vild nok, interessant nok, sprudlende nok, dyb nok, klog nok, økonomisk stærk nok og så videre nok til at trække sig selv og publikum op sådan for real ad to omgange i et kulturelt bredt anskuet allerede ekstremt mættet og hyperproducerende festivallandskab som det danske. Her følger syv gode grunde til at tage på Art Week Copenhagen

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden