Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Det er et dusin mineraler og krystaller, der har givet Birk Bjørlos billeder deres navn.  Som mineralerne er forskellige, er strukturen i malerierne det også, uanset at de har et overordnet fælles træk. I disse abstrakte motiver udgør naturen den overordnede inspiration.
Foto: David Stjernholm

Det er et dusin mineraler og krystaller, der har givet Birk Bjørlos billeder deres navn. Som mineralerne er forskellige, er strukturen i malerierne det også, uanset at de har et overordnet fælles træk. I disse abstrakte motiver udgør naturen den overordnede inspiration.

Kunst
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Lyset ligger på lur og venter på det rette øjeblik hos ung billedkunstner

Maleren Birk Bjørlo, søn af skulptøren Per Inge Bjørlo, udstiller på Galleri Gether. Og en vis forbindelse er der mellem far og søn. For malerierne har skulpturelle kvaliteter.

Kunst
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Kunsthistorien er relativt gavmild med eksempler på, at sønner ofte har valgt det samme frie kreative erhverv som deres kunstnerfædre. For uanset hvor udfordrende det er at skulle leve som kunstner, bl.a. på grund af rudekuverterne og alle de faste udgifter, kan det også være befriende bare at være det. I så fald er faderopgøret, der ellers er obligatorisk konfliktstof i mange familier, stillet i bero.

Opret en profil, og få fri adgang til Politiken under valgkampen

Alle skal have mulighed for at træffe et oplyst valg, så derfor giver vi fri adgang til alle under hele valgkampen.

Opret profil

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden