0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Historien gik verden rundt: Hvorfor lå den rige nabo i swimmingpoolen?

Kunstnerduoen Elmgreen & Dragset vakte opsigt ved Biennalen i Venedig i 2009 med deres installation, som var inspireret af Den Danske Pavillons lighed med en velhavervilla, der kom til at danne ramme om gerningsstedet for drabet på en rig kunstsamler.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Anders Sune Berg
Foto: Anders Sune Berg

Elmgreen & Dragset: “The Collectors” (installation view, Nordic Pavillion) (2009) Danish and Nordic Pavillions, 53rd Venice Biennale Foto: Anders Sune Berg

Kunst
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Kunst
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst