Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Per Lange (arkiv)
Foto: Per Lange (arkiv)

Foruden at have været en radiostation på nettet og DAB, har P6 Beat også markeret sig med koncertrækken P6 Beat rocker Koncerthuset, som i år fandt sted for sjette gang - blandt andet med det danske band Velvet Volume på scenen.

Medier
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Lucia Odoom var med til at starte P6Beat, der nu lukker: DR’s værter har aldrig fået lov til at lave musikkritik og sige: »Det her nummer er lort«

Da vi skabte P6 Beat i 2011, var stemningen anarkistisk og euforisk, men her syv år senere må jeg konstatere, at det, lytterne først og fremmest mister med nedlæggelsen af kanalen, er en masse vidende og begejstret musikformidling. Så måske kan nedlæggelsen også være en anledning til at gentænke hele DR’s musikprofil, så den får mere bid og kritisk kant, skriver Politikens Lucia Odoom i denne personlige kommentar.

Medier
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Jeg var som ansat i DR selv med fra begyndelsen, da de daværende dab-kanaler tilbage i 2011 blev lanceret efter en lang og trættende periode med kritik fra alle sider af P3’s musikformidling. Endelig skulle der ske noget. Der skulle laves rendyrkede musikkanaler, hvor man ikke var tvangsindlagt til at lave sms-quizzer, være frisk fyr-agtig og spille forudbestemte playlister med hits.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden