Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Martin Lehmann
Foto: Martin Lehmann

De første stole begynder nu at stå tomme på Radio24syv.

Medier
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Usikre Radio24syv lukker program: Regner ikke med, nogen gider søge jobbet som vært

Den fortsatte usikkerhed omkring Radio24syvs fremtid får folk til at sige op. Nu lukker det første program som konsekvens.

Medier
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

De efterhånden mange måneders forhandlinger og skiftende politiske meninger om den offentligt støttede radiostation Radio24syv er nu årsag til, at det første program på kanalen må lukke.

Det drejer sig om programmet ’55 minutter’.

Det skriver MediaWatch.

»I lyset af radioens uafklarede situation vurderede vi det som ret svært at rekruttere ny vært, så vi ændrede programmet med de ressourcer, vi har tilbage i nyhedsredaktionen«, skriver direktør og chefredaktør Jørgen Ramskov i en mail til MediaWatch.

Ifølge ham var det ikke planen, at programmet skulle lukke. At det sker nu, er først og fremmest, fordi værten Josefine Kofoed har sagt op. Det falder så sammen med, at redaktionschefen går på barsel, hvilket betyder, at sidste program bliver sendt 27. juli.

Man har planlagt en række nye programmer hen over sommeren, men som det ser ud lige nu, står stationen stadig til at skulle lukke 1. november.

Radio24syv har nemlig valgt ikke at søge om forlænget sendetilladelse eller at byde på genudbuddet af FM4-frekvensen, som radiostationen sender på i dag.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden