0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Brendan Smialowski/Ritzau Scanpix
Foto: Brendan Smialowski/Ritzau Scanpix

Trump-supporterne var så velforberedte, da de trængte ind i Kongressen, at nogle af dem havde gasmasker på til at modstå politiets tåregas. Konservative værter på blandt andet Fox News tror ikke på, at de var 'rigtige' Trump-tilhængere.

»Jeg har aldrig set det før. Aldrig nogensinde«: Værterne på Fox News er i total benægtelse efter stormløb mod Kongressen

Konservative medier som Fox News får nu skylden for at have viderebragt de konspirationsteorier, som skabte kaos i Washington. Til gengæld mener højrefløjsmediernes kommentatorer, at uromagerne ikke var Trump-tilhængere.

FOR ABONNENTER

På Fox News ruller vanvittige tv-klip fra Washington, D.C. over skærmen i båndsløjfe. Det er natten til torsdag, og den populære vært Laura Ingraham taler med konservative kommentatorer i sit faste program ’The Ingraham Angle’.

Billederne viser skiftevis ballade uden for og inde i den amerikanske Kongres. Demonstranter spreder kaos, helt ind i det amerikanske demokratis helligste haller. Trump-bannere flagrer overalt.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu