0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
JEFF CHIU/AP
Foto: JEFF CHIU/AP

Siden MC Hammer peakede som rapper for tre årtier siden, er han både blev genfødt kristen, har optrådt i en lang række reality-programmer på tv og har slået sig op som tech-investor..

'U Can't Touch This' fylder 30 år: Den rappende haremsbuks var totalt til grin og totalt forud for sin tid

Var det bukserne, dansen eller musikken, der sikrede MC Hammer et hit? I dag fylder hans ’U Can’t Touch This’ 30 år, og 1990’ernes svar på ’Gangnam Style’ er stadig et fascinerende øjeblik i pophistorien. Mange grinede dengang af Hammer, men måske var han bare forud for sin tid?

FOR ABONNENTER

»Stop! Hammer time«.

Ja, jeg skal love for, at det var hammer-tid tilbage i januar 1990. MC Hammer, den smilende, dansende og ivrigt samplende rapper og producer fra Oakland i Californien, blev med ’U Can’t Touch This’ et af den slags fænomener, som pophistorien bygger på. En kunstner, som brager igennem, vinder pokalen og forsvinder fra hitlisten igen, mens hans største hit føres bort til lyden af tusindvis af platte vittigheder i stil med denne her:

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce