0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Mads Nissen
Foto: Mads Nissen

Livets vandring har indtil videre bragt Jesper Winge Leisner til Falconer Salen med sit musicalfirma The One and Only Company. Han håber, han får mulighed for at lave nye projekter, men erkender at, han føler, han er landet det rigtige sted.

Kongen af dansk showbizz har en mission med sit nye storteater: Jeg vil have folk væk fra deres smartphones

Han er en af de helt store figurer i dansk showbizz. Som popmusiker, reklamemand og teaterkonge er han altid gået forrest i kampen for anerkendelse af populærkulturen, og så udtaler han sig sjældent til pressen. Ikke engang når han bliver anklaget for at miskreditere kollegaer på nettet. Nu er Jesper Winge Leisner i gang med at virkeliggøre Danmarks største musicalteater.

FOR ABONNENTER

Jesper Winge Leisner har altid været en nomade.

Som barn boede han sjældent mere end få år et enkelt sted, før familien rykkede teltpælene op og drog videre. Sjælland, Lolland, Falster. Jesper Winge Leisners far var landmand og flyttede fra gård til gård, for af en eller anden grund gik det sjældent særlig godt med hans gårde. En gik konkurs, en havde dårlig høst, en tredje brændte ned. Videre til den næste. Indtil de måtte opgive landbruget helt. Der var dog sjældent dårlig stemning i familien.

Politiken.dk i 3 måneder - kun 299 kr.

Læs hele artiklen nu

Køb abonnement