0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Hyggeligt vin-program: Her slipper man for at høre, at vin smager som en hel frugtplantage bestøvet med fremmedord

’Noget i glasset’ præsenterer både dyre og billige vine, men hvorfor må vi ikke få priserne at vide?, spørger Bo Tao Michaëlis.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
dk4
Foto: dk4

Ib Bergkjær, adm. direktør for Sigurd Müller Vinhandel, er den kyndige vinvært på 'Noget i glasset'.

Set og hørt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Set og hørt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Noget af det bedste ved mit elskede Grækenland er blikkanden med iskold retsina på bordet ved et måltid mad.

Guddommelig drik sammen med grækere, som diskuterer den ulykkelige borgerkrig, Konstantin som dum konge, om partiet Pasok er socialistisk nok og så selvfølgelig tyrkerne, Hellas ældste ærkefjende.

Måske er du ikke til retsina og er enig med den engelske forfatter Lawrence Durell, når han siger, at denne harpikstilsatte vin smager som sure tennissokker marineret i terpentin.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere