0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Selv om du har tabt en gang, er du ikke fortabt

Mange unge betragter livet som en perlekrans af lykkelige øjeblikke. Derfor rammer det dobbelt så hårdt, når de løber ind i en sorg, siger Poul Nyrup Rasmussen.

NIELS HOUGAARD
Foto: NIELS HOUGAARD
Live
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Live
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Vi skal stoppe med at stille hurtige diagnoser, når unge mennesker får ondt i livet, og i stedet se det hele menneske. Det er svært i et høj-effektivt offentligt system, og derfor er der brug for, at civilsamfundet sætter ind med en tidlig indsats.

Det mener tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen, der i dag kæmper for de unge, der har brug for hjælp til at håndtere små og store problemer. Han er protektor for rådgivningstilbuddet Headspace, hvor unge kan få gratis rådgivning af frivillige.

Poul Nyrup Rasmussen gæster Politiken Live fredag eftermiddag på Ungdommens Folkemøde til en snak om, hvordan vi hjælper unge på kanten af fællesskabet.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts