0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Live Podcast: Simon Kvamm & Erling Jepsen

Politiken Live er der, hvor vi gør avisen levende. Politiken Live Podcast er til gengæld der, hvor vi giver jer mulighed for at høre noget af det, der netop sker live i hele Danmark.

Jonas Pryner Andersen
Foto: Jonas Pryner Andersen
Live
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Live
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Det ene skal ikke stå i stedet for det andet, skrev vi, da vi lagde den første TALK fra Heartland Festival ud på den nye Live Podcast. Der kunne du høre Martin Krasnik og Mikael Bertelsen i en samtale med Ane Cortzen om netop samtalen. I den anden udgave af Live Podcast kan du høre en TALK fra Heartland Festival mellem musiker Simon Kvamm, forfatter Erling Jepsen og musiker og forfatter Kristian Leth. Hvordan vælger de at præsentere sig selv som kunsterne - og hvordan gør de det privat?

»Har jeg egentlig overhovedet noget at komme med? Altså hvad gør mig til noget særligt? Er jeg i virkeligheden utroligt almindelig?«, spurgte Simon Kvamm sig selv om.

Vi har klippet en TALK sammen til jer, og I skal både høre om, hvordan Simon Kvamm i sit nye soloprojekt lukker op til sin inderste kerne for at undersøge det unikke over for det almindelige - og hvordan Erling Jepsen bruger sig selv i sine værker. Iscenesættelsen er netop det, de talte med Kristian Leth om.

Medvirkende fra Heartland Festival: Simon Kvamm, Erling Jepsen og Kristian Leth

Redaktion: Anne Gregersen, Vanessa Christophersen og Katrine Hornstrup Yde.

Hør denne udgave af Politiken Live Podcast her:

Hør også det første afsnit af Politiken Live Podcast på politiken.dk/live eller i Politikens app 'Politiken Podcast', som kan hentes i app store.

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts